Ogg Player 1.6.5
Bu sürüm yeni cracklendi.Yenilik olarak:
- Wav,Amr ve M4a desteği
- Bir kaç hata giderildi
Yazıyor.Progu kurup tarama yaptırdığımda wav dosyalarımı bulamadı.Ama yanında açıklamada desteklediği yazıyor.
Not: Program 6600,7610,6260 ve 3230 içindir (3230da timurkocaman kardeşimiz deneyip bildirdi.kendisine tşk ederim)
(3650,7650,n-gage,sx-1 gibi tellerde çalışmaz!)
programın standart halinde ogg playerın simgesi her zamanki gibi balıkdan oluşuyor.Aşağıya 2 farklı ogg player ekliyorum.Biri 1.65 standart hali diğeri 1.65 standartın farklı skinli hali (yani kurulunca doğrudan screenshottaki skin ile açılcak).her ikisinde de balığı kaldırıp yerine media player simgesi ekledim.Bence böyle daha hoş oldu.
Farklı skinle kurulmasını isteyenler varsa yapıp buraya ekleyebilirim.Üstüne skin kurmaktan iyi bence hazır skinli halini doğrudan kurmak
Standart playerın görüntüsünü biliyorsunuz.Sadece skinli olanının ekran görüntüsünü ekliyorum:
ayrıca süper bir yeniliğe sahip bu sürüm.Aşağıya eklediğim random_ringing_tone isimli ogg dosyasını adını değiştirmeden ogg seslerinizin bulunduğu klasör içine atın.Zil sesi olarak da yine bu dosyayı seçin.Artık her arandığınızda ogg player listenizdeki şarkılardan biri rastgele zil sesiniz olarak çalacak.Yani her aranışınızda listedeki ogglerden biri zil sesi olarak çalacak.
bu açıklama dosyanın yanında gelen yazıdan alıntıdır.Deneyecek fırsatım olmadı.Yine de hoş değil mi
son olarak seçenekler > codecs kısmına girip amr yi açarsanız ogg playerdan amr sesleri de dinleyebiliyorsunuz
link:
http://rapidshare.de/files/15760546/OggPlayer_1.65_www.yerliforum.zip.html