WWW.YERLIFORUM.Tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WWW.YERLIFORUM.Tk

***SİTEMİZDE SİGARA İÇMEK KESİNLİKLE YASAKTIR...!!!***

AnasayfaPortalliAramaKayıt OlLatest imagesGiriş yapGaleri

messi'den kötü haber

2 posters
YazarMesaj
neco_pires
üye
neco_pires

messi'den kötü haber Empty
MesajKonu: messi'den kötü haber   messi'den kötü haber Empty08/03/06, 06:16 pm

Messi'den Barcelona'ya üzücü haber
Şampiyonlar Ligi'nde dün gece Chelsea ile 1-1 berabere kalmasına rağmen ilk maçta elde ettiği avantajla rakibini eleyen Barcelona'da Arjantinli genç yıldız Leo Messi'nin sakatlığı nedeniyle en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Barcelona ile Chelsea arasında oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek finale yükselme rövanş maçının ilk yarısında sağ bacağından sakatlanan Arjantinli oyuncu Leo Messi en az 4 hafta sahalardan uzak kalacak. Barcelona Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Arjantinli golcü Leo Messi, sağ bacağında yaşadığı sakatlık nedeniyle, kulüp doktorları tarafından hemen tedavi altına alınmış ve yapılan kontrollerin ardında futbolcumuzun en az 4 ila 6 hafta sahalardan uzak kalacaktır" denildi. Yapılan kontrollerin ardından maçtan sonra Barca TV'ye konuşan Messi ise "Oldukça önemli bir maçta takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için oldukça üzgünüm. Chelseali Gallas ile aynı anda topa yükseldik daha sonra büyük bir acı hissettim bacağımda, daha sonra ise aynı pozisyonda Robben ile sert bir mücadele oldu ve daha sonra devam edemedim" dedi.
k_met
Moderatör
k_met

messi'den kötü haber Empty
MesajKonu: Geri: messi'den kötü haber   messi'den kötü haber Empty10/03/06, 07:44 pm

eet ya bılıyom sakatlannmıs adama uzuldum sımdı neyse gecmıs olsuna gıderız evıne artık demıla neco

messi'den kötü haber
1 sayfadaki 1 sayfası